Noutati

Insula mobila in bucatarie !

Thumbnail
Categorie: Noutati         |         Etichete: , , ,Sa ai in bucatarie o insula mobila se poate dovedi un real ajutor.
Modelul de mai jos il puteti vedea in Showroom-ul nostru din Targu-Jiu.

 

   
Acestea pot fi mutate cu usurinta in spatiul de lucru astfel incat sa te ajute la preparare sau pot fi repozitionate astfel incat sa permita oaspetilor sa  stea impreuna cu tine si sa socializati.
   
Daca este sa ne gandim la estetica spatiului o astfel de insula mobila, in functie si de materialele din care este realizata, poate fi un accent, o nota deosebita menita sa completeze imaginea de ansamblu.

 
Va prezentam in continuare cateva exemple de astfel de insule mobile care fac viata mai usoara si mai eficienta.
 

Pot fi folosite doua mese separate, prevazute cu roti, putand fi oricand cuplate pentru a avea o suprafata de lucru mai mare, cum se poate observa in cele trei imagini din stanga de mai sus.
O suprafata de inox si roti mari, oferind acestei piese de mobilier o nota industriala, fara a deranja in vreun fel designul general, cum se poate observa in imaginea din dreapta afisata mai sus.
 

Daca insula este mobila nu trebuie neaparat ca rotile sa fie vizibile. Din motive estetice puteti alege sa le pozitionati ceva mai retras de margini sau sa asigurati o pazie care sa le mascheze, cum se poate observa in cele doua imagini din stanga de mai sus.
Betonul, lemnul si dulapurile albe sunt o combinatie inspirata pentru aceasta insula care este in acelasi timp zona de lucru, loc de luat masa si are incluse depozitari diverse, cum se poate observa in imaginile din dreapta de mai sus.
 

In cazul bucatariilor de mai sus, insula mobila le permite sa aiba mai aproape un spatiu de lucru suplimentar, cat si sa fie mutata pentru a face loc invitatilor.
 

In cazul bucatariei din stanga de mai sus, atat insula cat si masa pot fi mutate in functie de nevoi, fie pentru un loc de luat masa generos pentru mai multe persoane, fie pentru a obtine un spatiu de preparare mai mare.
Insula mobila devine cu usurinta o masa pentru aperitive pe care o poti lipi de un perete la o petrecere, cum se poate observa in bucataria din dreapta de mai sus.

Comments are closed.