Noutati

FlexInduction de la Bosch

Thumbnail
Categorie: Noutati         |         Etichete:Nu vom putea face absolut totul in locul tau. insa iti putem face viata mai usoara, oferindu-ti performanta la cele mai inalte standarde. Pentru ca aparatele electrocasnice de la Bosch se caracterizeaza prin calitate fara compromisuri, perfectiune tehnica si fiabilitate maxima.
Bosch in fiecare detaliu inseamna ca viata ta de zi cu zi devine mai usoara.
Pentru noi, calitatea premium inseamna mult mai mult decat materiale de inalta calitate si lucrari realizate impecabil. Noi ne implicam 100% si oferim toata pasiunea si atentia noastra detaliilor in fiecare stadiu de lucru, de la primul proiect si cea mai mica piesa de schimb pana la sfaturile si serviciile oferite clientilor. Toate acestea pentru ca numai astfel putem garanta calitatea recunoscuta la nivel mondial a aparatelor electrocasnice Bosch.

Multumita tehnologiei noastre, oalele si tigaile isi pot alege singure locul.
FlexInduction recunoaste automat dimensiunea si pozitionarea recipientelor tale pentru gatit si genereaza caldura numai acolo unde este necesar – chiar sub baza recipientului. Aceasta nu numai ca iti ofera libertate si mai mult spatiu pentru vasele tale, dar sporeste de asemenea automat gradul de siguranta, intrucat sistemul de recunoastere a vaselor opreste alimentarea cu energie imediat ce cratita a fost ridicata de pe suprafata de gatit. si cand ai atat de mult spatiu si flexibilitate, beneficiezi de conditiile optime pentru a iti cultiva talentele culinare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *