Noutati

Electrocasnice ECO de la Siemens

ThumbnailCum sa obtii mult cu foarte putin

Progres in serviciul umanitatii” – aceasta a fost viziunea lui Werner von Siemens, unul dintre fondatorii companiei Siemens, ale carei actiuni inca mai sunt ghidate de aceasta viziune in prezent. De-a lungul a mai mult de 160 de ani de la infiintarea companiei, inovatiile Siemens au schimbat lumea, au deschis noi orizonturi si au facilitatt si imbogatit vietile oamenilor.

Una dintre provocarile cele mai mari cu care ne confruntam in prezent este utilizarea eficienta a resurselor naturale precum apa si energia si protejarea mediului. In Germania, de exemplu, aparatele de uz casnic sunt responsabile de aproximativ 50% din consumul de energie al gospodariilor.

Acesta este motivul pentru care Siemens Home Appliances a decis ca la baza inovatiilor lor sa stea dezvoltarea unor aparate de uz casnic care sa utilizeze resursele si energia intr-un mod mai eficient. In prezent, combinele frigorifice Siemens utilizeaza cu 74% mai putina energie decat aparatele similare de acum 15 ani. De asemenea, s-au obtinut economii semnificative si in cazul masinilor de spalat rufe, al masinilor de spalat vase, al uscatoarelor si al aspiratoarelor, ceea ce face ca aparatele de uz casnic care poarta marca Siemens sa se numere printre cele mai eficiente din industrie – acest lucru nefiind in detrimentul performantei sau al confortului. Si obtinand mult cu foarte putin.

Ideile pentru a obtine o mai mare eficienta reprezinta contributia companiei Siemens la protectia mediului: eco PLUS de la Siemens. Aceasta marca poate fi observata pe cele mai performante aparate Siemens, ca simbol al eficientei energetice sporite. Acest lucru face sa fie mult mai usor de recunoscut si achizitionat aparatele de uz casnic cele mai eficiente din punct de vedere energetic – pentru a salva mediul si bugetul dumneavoastra.

Calculati-va potentialul de economisire cu electrocasnicele Siemens ecoPlus

Adauga un comentariu

*