Noutati

Dulapioare moderne create pentru a ascunde cutia cu nisip a pisicii tale !

Thumbnail
Categorie: Noutati         |         Etichete: , , ,Pe langa apa si mancare, cutia cu nisip reprezinta un element esential pentru confortul, dar si sanatatea pisicii tale. 
 
Aceste dulapioare moderne, inspirate din moda de la jumatatea secolului al XX-lea, mascheaza in cel mai elegant mod cutia cu nisip a unei pisici, dar au si un spatiu special creat pentru confortul anumalului de companie.
 

Pastrarea cutiei la vedere pentru pisica ta nu este intotdeauna cel mai practic mod, insa, iti putem oferi solutia ideala pentru aceasta problema. Design-ul dulapurilor de la jumatatea secolului XX a fost inspiratia pentru dulapurile special care includ si ascund cutia pentru pisici.

Disponibile in mai multe culori, dar si marimi, dulapurile pot fi folosite ca recipient pentru cutia cu nisip a pisicii tale, dar au si un loc confortabil unde aceasta se poate aseza pentru odihna.

Indiferent de locul unde este amplasat, dulapul se curata si nisipul se schimba foarte usor.

Toate dulapurile sunt realizate din material de calitate superioara, mai mult de atat, cutia nu functioneaza doar ca ceva util pentru animalul tau, ci poate reprezenta si un obiect de decor in casa ta.

Sursa : www.spatiulconstruit.ro

Comments are closed.