Noutati

Ce trebuie sa stii inainte sa montezi o insula de bucatarie ?

Thumbnail
Categorie: Noutati         |         Etichete: , ,Insulele de bucatarie sunt un accesoriu foarte solicitat in ultimii ani, conform specialistilor in design.
Aproape 9 din 10 clienti, la prima intalnire de proiectare, cer informatii despre instalarea unei insule.
O structura insulara bine planificata poate permite un flux de lucru fara probleme si poate oferi un spatiu confortabil pentru preparare si gatit, depozitare si spatiu de luat masa.

Daca ai in vedere o insula de bucatarie, urmeaza aceste sfaturi care te vor ajuta sa te decizi asupra modelului potrivit !

 
Alege potrivit marimea insulei. Cand vine vorba de insule de bucatarie, nu este o certitudine faptul ca bucataria ta este mica, atunci o insula montata nu va putea fi posibila sau nu poti include si alte optiuni la care deja te-ai gandit. Exista multe posibilitati cand realizezi o insula de bucatarie, chiar si in cazul in care spatiul este limitat. 

Noi oferim clientului optiuni precum o adancime redusa, inaltime personalizata sau dulapuri mari adaptate pentru a se potrivi unui design specific spatiului.

Verifica disponibilitatea incaperii. Atunci cand iei in calcul varianta unei insule in bucataria ta, trebuie sa stii pentru inceput cate persoane vor locui in casa si cum vei folosi spatiul. Este important sa cunosti dimensiunea si functionalitatea incaperii in din momentul proiectarii.

Tine cont de siguranta. O distanta sigura pentru insula de bucatarie include, de asemenea, valoarea corecta a spatiului dintre insula, dulapurile si aparatele opuse, astfel incat toate usile, sertarele, cuptoarele, masina de spalat vase sa poata fi deschise in siguranta si fara un oarecare pericol.

  

Insula de bucatarie combina design-ul si depozitarea. Asezata in mijlocul bucatariei, insula poate reprezenta piesa de mobilier de rezistenta din incapere. Pentru a fi utila, pe ambele parti pot exista dulapuri ce pot fi folosite ca spatii de depozitare. O insula de bucatarie poate varia in functie de marime si forma, iar pozitionarea acesteia intr-un spatiu mic pot fi extrem de eficienta daca este planificata corect inca de la inceput.

Maximizeaza spatiul limitat. Marimea medie a unei insule de bucatarie este de aproximativ 3 pana la 8 metri, lungime, inaltimea poate fi de pana la 92-110 centimetri, in functie de scaunele pentru care optezi. Scaunele pentru bar sunt mai inalte si sunt indicate in cazul in care inaltimea insulei depaseste un metru. Toate aceste aspecte sunt determinate, de obicei, de distantele din jur, este normal ca incaperile mai spatioase sa permita insule mai mari. Cand vine vorba de aspect, forme si dimensiuni, exista o gama variata de posibilitati pentru care poti opta.

Insula – blat de lucru.  In momentul in care alegu insula de bucatarie, trebuie sa stii daca blatul va servi drept zona de lucru, de gatit sau zona de luat masa. In functie de asta vei stii pentru ce tip de material trebuie sa optezi si care sunt cele mai potrivite dimensiuni.

In functie de spatiu, alege o peninsula de bucatarie. In cele din urma, exista si posibilitatea unei peninsule de bucatarie, daca spatiul nu iti permite, mai degraba decat a unei insule complete, ce impartaseste majoritatea calitatilor unei insule de bucatarie, dar este fixata la un capat. Peninsulele reprezinta o alegere practica si functionala pentru bucatarii mici, deoarece, cu un capat fixat pe un perete, aceasta ocupa mai putin spatiu.

   

 

 

Comments are closed.