Despre noi

01. „- In bucatarie !”

Ati facut vreodata o analiza a timpului pe care reusiti sa-l petreceti acasa ? V-ati gandit unde va place si obisnuiti sa stati cu familia ori cu prietenii ?
Probabil ca nu. Noi toti suntem prea grabiti ca sa urmarim lucrurile placute din viata noastra. Tocmai din aceasta cauza, atunci cand am inceput acesta activitate, noi ne-am intrebat si am gasit si raspunsul: „in bucatarie„.

02. Inima locuintei noastre

Bucataria, pe care foarte multi dintre noi o denumim  ca fiind „inima locuintei” noastre doarece aici ne petrecem cel mai mult timp impreuna cu familia.
Bucatarii Unice” s-a nascut in 2010 din dorinta de a crea pentru clientii nostri acest spatiu unic fara de care nici o locuinta nu poate fi numita „acasa”.

Ceea ce a început ca „laborator al gospodinelor”, folosit exclusiv pentru gătit şi curăţat, a devenit acum „inima locuinţei”, combinând munca cu plăcerea, gătitul cu buna dispoziţie, estetica cu funcţionalitatea . Un spatiu, in care nu intram doar pentru a ne potoli foamea, ci locul in care putem deveni, fie si numai in weekend-uri, „the chief of the house”-maestrul bucatar.

Acesta are puterea de a transforma, printr-o adevarata vrajitorie, continutul banal al unei sacose cu alimente, intr-o reala opera de arta.

03. Parteneri pentru bucatarii unice

In sprijinul acestui proiect, parteneriatul cu Robert Bosch Romania divizia Electrocasnice Incorporabile, a inceput ca o continuare fireasca a colaborarii de peste 15 ani a firmelor din grupul Exponential, cu concernul Robert Bosch Germania. Asadar, am pus impreuna un mobilier modular sau clasic de cea mai buna calitate cu electrocasnicele incorporabile Bosch si Siemens si rezultatul il reprezinta  cele cateva zeci de bucatarii pe care le-am realizat pentru clientii nostri in cei peste doi ani de activitate.

Pentru a va putea oferi tot ceea ce aveti nevoie intr-o bucatarie si pentru a o face cu adevarat unica, am alaturat acestora, si alte nume  respectabile cu un prestigiu la fel de generos: chiuvetele din inox si din silgranit de la Blanco, accesorii pentru mobilerul de bucatarie de la Hafele precum si un al doilea brand celebru de elecrocasnice si chiuvete, Teka.

04. Furnizare de produse si servicii premium

La sfarsit, ceea ce putem oferi clientilor nostri, este un produs care va va determina in mod sigur sa petreceti mult mai mult timp in „inima locuintei” dumneavoastra: „Bucatarii Unice”.

05. Viziunea noastra

Ne dorim ca impreuna cu furnizorii nostri, plecand de la ideile dumneavoastra inspirate si folosind cunostintele si experienta noastra, sa producem si sa va echipam bucataria dorita astfel incat aceasta sa devina sufletul casei dumneavoastra. Vom face toate acestea respectand spusele aceluia care a generat, acum 120 de ani,  unul dintre cele mai prestigioase branduri care-i poarta numele si pe care avem onoarea sa vi-l putem oferi.

Prefer sa pierd bani, decat increderea clientului. Respectarea promisiunilor mele, increderea in valoarea produselor mele si cuvintul meu, au fost intotdeauna pentru mine, mai importante decit profitul pe termen scurt”.

 

Robert Bosch